Identity and Access Management event

9 mei 2019

Op 9 mei aanstaande is het weer zover, het jaarlijkse Identity & Access Management congres. SCCT neemt dit jaar wederom deel aan dit congres als sponsor. Wil je meer weten over welke Microsoft Identity oplossingen er zijn en hoe deze bij kunnen dragen veilige toegang? Kom dan ook langs op dit congres.

IAM zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Een goede Enterprise IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. Het IAM congres 2019 biedt een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van IAM. Deze dag inspireert deelnemers om verder aan de slag te gaan met IAM, rekening houdend met de huidige uitdagingen, de naleving van de wet- en regelgeving en transparantie. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing. Lees hier meer: iam.heliview.nl

Het IAM congres wordt georganiseerd op 9 mei bij het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. We zien je graag daar. Tot dan!

Komt u ook?

SCCT zal met een team van specialisten vertegenwoordigd zijn tijdens dit Identity and Access Management event. Graag zien we u daar ook. Hopelijk tot dan.

Schrijf je in

Meer willen weten?

Wilt u meer weten over het Identity and Access Management event of SCCT dan horen we dat graag. We komen graag bij u langs om een persoonlijke toelichting te verzorgen.

Contact