Events

SCCT is regelmatig te zien als sponsor van nationale en internationele events. Daarnaast organiseren we ook geregeld eigen events. Op deze pagina vind u een overzicht van deze events.

CANCELLED – Microsoft Ignite the Tour | Amsterdam edition

11 & 12 maart

Microsoft Ignite gaat opnieuw de wereld over. Op 11 & 12 maart vindt de Amsterdam editie hiervan plaats in de RAI. SCCT is sponsor van dit mooie evenement. Twee dagen volgepakt met inhoudelijke sessie over Azure, de moderne werkplek, Office 365 en Security. De specialisten van SCCT ontmoeten u daar graag.

Meer Info
Schrijf je in

CANCELLED – Global Azure | SCCT Edition

25 april 2020

Op 25 april aanstaande is er wederom de Global Azure dag. Wereldwijd sluiten organisaties zich hierbij aan, dit jaar doet SCCT ook mee. Tijdens deze dag praten we u graag bij over wat er vandaag de dag allemaal met Azure mogelijk is. Uiteraard komt onze Identity specialisatie ook ruimschoots aan bod. Deze dag zal naast theorie ook de nodige praktijkcases met zich meebrengen.

Meer Info
Schrijf je in

SCCT | Identity Roadshow

Ook in 2020, bij u op locatie

SCCT organiseert een Roadshow die volledig in het teken van Identity staat. “Going password-less” en Multi/2-factor authenticatie zijn veelgehoorde onderwerpen. In deze workshop hoort u hier alles over. Tijdens de workshop, bij u op locatie, gaat u samen met onze Identity specialisten aan de slag met dit boeiende onderwerp. Een van onze identity specialisten Sander Berkouwer, Microsoft MVP, zal een groot deel van deze workshop voor zijn rekening nemen.

Meer Info
Schrijf je in

Meer weten?

Wilt u meer weten over de events die SCCT organiseert of een bijdrage aan levert? Neem dan contact met ons op.

Contact