Managed Cloud Services

Wilt u grip houden op uw Microsoft-cloudomgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? SCCT ontzorgt door het technisch beheer in te richten en uit te voeren. Onze toegewijde Managed Cloud Services-engineers garanderen een stabiele cloudomgeving. Uiteraard kunt u ons bellen bij incidenten en problemen, maar het Managed Cloud Services-team doet meer. Denk aan advies op het gebied van resourcegebruik, security, updates en kostenbesparing. We houden uw Microsoft-cloudomgeving in de gaten en rapporteren er maandelijks over.

Met Managed Cloud Services van SCCT bent u in één keer af van hoge investeringskosten en de dagelijkse zorgen van technisch beheer. Zo kunnen u en uw medewerkers zich richten op processen die geld opleveren in plaats van geld kosten. Als dedicated Microsoft-partner managen we uw Office 365, Microsoft Azure en Microsoft-werkplek met alle tooling die voorhanden is.

Contact

Cloud Care

De technologie van Microsoft Cloud ontwikkelt zich ontzettend snel. Naast het beheer van een on-premises omgeving zijn er bijvoorbeeld Office 365, Microsoft Azure of een moderne werkplek bijgekomen voor uw interne IT-afdeling. Om in deze complexe situatie het overzicht en dus controle te houden hebben we het SCCT Cloud Care-abonnement ontwikkeld. Met behulp van een maandelijkse rapportage over uw omgeving blijft u in controle en kan er tijdig worden bijgestuurd. Daarnaast staan onze cloud engineers 24/7 voor u klaar bij complexe en lastige vraagstukken.

Wenst u ook gebruik te maken van een maandelijks bezoek van één van onze professionals of heeft u behoefte aan een driemaandelijkse workshop waarin alle technologische ontwikkelingen worden toegelicht? Dan kunt u de Continuous Innovation-module toevoegen aan uw abonnement.

‘See you on the other side’: de nieuwe IT-omgeving van Goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, en was op zoek naar een nieuwe flexibele IT-partner. De organisatie werd via een wederzijdse kennis met SCCT in contact gebracht. Het resultaat: een eigen, dedicated IT-omgeving gebaseerd op Microsoft 365. We spreken Fred Richter, CFO bij Goflex.

Lees meer

IT omgeving van Goflex

Het abonnement

De Managed Cloud Services- en Cloud Care-diensten van SCCT zijn erg gunstig geprijsd en volgen het model van betalen naar gebruik. Beide abonnementen gaat u voor minimaal 1 jaar aan. De basisfee is een vaste prijs, de dienstverlening daarbovenop is betalen naar gebruik. Kortom: heeft u veel hulp nodig dan betaalt u iets meer en is dit ook te rechtvaardigen. Heeft u weinig hulp nodig, betaalt u minder of zelfs alleen de basisfee. In beide situaties heeft u altijd de beschikking over onze professionals en houdt u uw Microsoft-cloudomgeving onder controle.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat de SCCT Managed Cloud Services voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact