Managed Cloud Services

Wilt u grip houden op uw Microsoft cloud omgeving, maar er zelf niet naar om hoeven kijken? SCCT ontzorgt door het technisch beheer in te richten en uit te voeren. Onze toegewijde Managed Cloud Services engineers garanderen een stabiele cloud omgeving. Uiteraard kan u ons bellen bij incidenten en problemen. Het Managed Cloud Services team doet meer. Denk dan aan advisering op het gebied van resourcegebruik, maar ook advies rondom security, updates en kostenbesparing. Uiteraard houden we uw Microsoft cloud omgeving in de gaten en rapporteren we hier op maandelijkse basis over.

Met Managed Cloud Services van SCCT bent u in één keer af van hoge investeringskosten en de dagelijkse zorgen van technisch beheer. Dit komt omdat u en uw medewerkers zich kunnen richten op de processen die geld opleveren in plaats van geld kosten. Als dedicated Microsoft partner managen we uw Office 365, Microsoft Azure en Microsoft werkplek met Microsoft tooling die voor handen is.

Contact

Cloud Care

De technologische ontwikkelingen van Microsoft Cloud gaan erg hard. Naast het beheer van een on-premises omgeving is er bijvoorbeeld Office 365, Microsoft Azure of een moderne werkplek bij gekomen voor uw beheerafdeling. Om in deze complexe situatie overzicht en dus controle te houden hebben we het SCCT | Cloud Care abonnement ontwikkeld. Met behulp van een maandelijkse rapportage over uw omgeving blijft u in controle en kan er tijdig worden bijgestuurd. Daarnaast staan onze cloud engineers 24 x 7 voor u klaar bij complexe en lastige vraagstukken.

Wenst u ook nog gebruik te maken van een maandelijks bezoek van één van onze professionals of heeft u behoefte aan een kwartaallijkse workshop waarin alle technologische ontwikkelingen worden toegelicht? Dan kunt u de module Continuous Innovation toevoegen aan uw abonnement.

Klantreferentie: Goflex Group

Sinds augustus 2020 is de Goflex Group een SCCT | Managed Cloud Services klant. Na een groot migratieproject is het beheer over de omgeving bij SCCT ondergebracht. Fred Richter, CFO van Goflex Group, deelt in deze klantreferentie zijn ervaringen.

Lees meer

Het abonnement

De SCCT | Managed Cloud Services en Cloud Care dienstverlening zijn erg gunstig geprijsd en volgen het model van betalen naar gebruik. Beide abonnementen gaat u voor minimaal 1 jaar aan. De basis fee is een vaste prijs, de dienstverlening daar bovenop is betalen naar gebruik. Kortom heeft u veel hulp nodig dan betaald u iets meer en is dit ook te rechtvaardigen. Heeft u weinig hulp nodig betaald u minder of zelfs alleen de basis fee. In beide situaties heeft u altijd de beschikking over onze professionals en houdt u uw Microsoft Cloud omgeving onder controle.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat de SCCT Managed Cloud Services voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact