People Centric IT congres

Op 13 november aanstaande is het zover, het People Centric IT congres. SCCT neemt dit jaar deel aan dit congres als sponsor. Wil je meer weten over welke Microsoft Werkplek oplossingen er zijn en hoe deze bij kunnen dragen veilige toegang? Kom dan ook langs in de Rotterdamse Kuip voor dit congres.

Over het congres

IT gaat niet meer over systemen, het gaat om mensen. De focus ligt hierbij dus niet op het apparaat of het OS (zoals bij BYOD), maar op de mens. People Centric IT stelt de productiviteit en gebruikservaring van de IT gebruiker centraal. Belangrijke vragen hierbij zijn: “wat is er nodig aan kantoorautomatisering voor een optimale gebruikservaring?” en “hoe houdt IT de controle hierop?” Tijdens dit congres bieden we de deelnemers een overzicht van diverse mogelijkheden om de IT gebruiker centraal te stellen en productief, veilig en naar volle tevredenheid te laten werken, zodat IT (weer) als business enabler kan worden ingezet.

1) Werkplek Strategie

Als organisatie is het belangrijk om een strategie te hebben over het inrichten van de digitale werkplek. Sessies binnen dit thema geven u handvaten om uw eigen strategie te bepalen en keuzes te maken over de in te zetten technieken. Uitganspunt is daarbij: Hoe richten organisaties de IT omgeving  zo in, zodat IT weer een business enabler wordt? Onderwerpen die binnen dit thema worden behandeld zijn: desktop virtualisatie, organisatiestructuur, kostenbesparingen, flexibiliteit.

2) Optimale User Experience

Medewerkers willen dat IT hen helpt in plaats van hen frustreert. Met een optimale user experience zorg je er als organisatie voor dat je bedrijf weer vooruit komt en zich kan focussen op de core business van het bedrijf. Sessies binnen dit thema helpen u verder om keuzes te maken op het gebied van: tools om optimaal te kunnen samenwerken en Self Service portalen.

3) Innovaties

Welke innovatieve technieken zijn er om de IT gebruiker centraal te stellen. Denk aan nieuwe technieken als AI, AR, Robotics en IoT, maar ook geven we u tips om uw werkplekken vanaf nu zo in te richten dat ze toekomstbestendig zijn, flexibel meebewegen met de organisatie en geschikt zijn voor devices die we nog niet eens kennen.

4) Security

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken? Omdat we tijdens dit congres de medewerker centraal stellen zal binnen dit thema zeker worden ingegaan op Security Awareness en het voorkomen van bijvoorbeeld Shadow IT.

Namens SCCT nodigen we u graag uit voor dit mooie congres. Wanneer u zich aanmeld met de volgende relatiecode: 3GGXAQRQ dan ontvangt u het volgende:

  • VIP parkeerplaats
  • Ontbijt tussen 8.15 – 9.15 uur in de boardroom
  • VIP rondleiding door het stadion

U kan zich via deze website inschrijven: peoplecentric.heliview.nl/aanmelden.

We zien u graag de 13de in november!

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over het People Centric IT event? Neem dan contact met ons op.

Contact