De vier elementen van de beste werkplek

Een veilige, efficiënte en up-to-date werkplek, virtueel of niet, bestaat uit vier belangrijke
componenten: datacenter, security, en productivity en identity.

Security

De cloud is 24/7 te benaderen via internet, dus goede beveiliging is onmisbaar: of dit nu tegen cyberaanvallen is of tegen uitval van de IT-omgeving.

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag, en het is inmiddels niet meer de vraag óf uw bedrijf wordt aangevallen, maar wanneer. Is uw IT-omgeving bestand tegen een aanval met malware of ransomware?

Wanneer uw dienstverlening onverwacht wordt onderbroken, bent u met een lokale IT-omgeving zelf verantwoordelijk voor disaster recovery. Bent u klaar om de downtime zo laag mogelijk te houden?

Wetgeving op het gebied van databeheer wordt steeds strenger, en sinds de komst van AVG zijn er steeds meer zaken om rekening mee te houden. Voldoet uw omgeving nog aan alle regels?

Lees meer >

Productivity

Nu remote working zo belangrijk is geworden, is het zaak om de prestaties van de IT-omgeving te optimaal te benutten om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Uw organisatie gebruikt op maat gemaakte software, die gebouwd is in het tijdperk voor de cloud. Dit brengt uitdagingen met zich mee bij een eventuele transitie. Kan uw legacy software mee naar de cloud?

U hebt geen duidelijk dashboard dat de prestaties van uw omgeving laat zien, maar die hebt u ook niet nodig om te weten dat het stukken beter kan. Hoe kunt u de omgeving beter laten presteren?

Verschillende eindgebruikers hebben verschillende licenties, en het is niet meer helemaal duidelijk hoeveel u betaalt en hoe lang de contracten doorlopen. Maakt u optimaal gebruik van uw licenties?

Lees meer >

Identity

Met Azure Active Directory hoeven uw collega’s zich slechts één keer aanmelden om applicaties en data veilig te kunnen gebruiken.

In een tijd waar datalekken aan de orde van de dag zijn, is het belangrijk dat gebruikers alleen toegang hebben tot de data en applicaties die ze nodig hebben. Hoe is uw rechtenbeheer geregeld?

Alle accounts in uw IT-landschap moeten voldoen aan de standaarden die u bepaalt. Let er bijvoorbeeld op dat u geen verouderde protocollen gebruikt. Heeft u uw Identity & Access Management op orde?

Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om veilige gebruikersauthenticatie in te stellen, maar nog niet alle collega’s maken er gebruik van. Hoe maakt u MFA voor alle collega’s beschikbaar?

Lees meer >

Datacenter

Een solide IT- backend begint met een modern datacenter: maak optimaal gebruik van de beschikbare resources gecombineerd met Microsoft Azure.

Uw hardware is toe aan vervanging, en u staat voor een belangrijke keuze: koopt u nieuwe hardware voor in uw lokale datacenter, of stapt u over naar het gebruik van Microsoft Azure?

Door de toevoeging van nieuwe hardware en software en het verloop van IT-collega’s over de loop der jaren, is het beheer er niet makkelijker op geworden. Hebt u het overzicht nog?

Het huidige datacenter is verouderd: het wordt niet meer voldoende ondersteund, want SLA’s met de leverancier zijn verlopen. Voldoet de omgeving nog aan de laatste wet- en regelgeving?

Lees meer >

De SCCT-methode

Het streven naar de veiligste werkplek is een continu proces. En het begint hier. Onze unieke werkwijze bewijst keer op keer dat het altijd beter kan. Leer hoe u uw resources en licenties slimmer kunt inzetten.

Onze werkwijze >

Meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Dan zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk antwoorden op al uw vragen zal ontvangen!