Innoveer met apps die perfect passen bij jouw zakelijke behoeften

Zet de oplossingen van Microsoft in om makkelijk eigen apps te bouwen

Business apps

Gebruik low-code apps om voor ieder doel krachtige platforms te maken

Als organisatie is het essentieel om je concurrentie voor te blijven. SCCT zet Microsoft’s Power Platform in om applicaties te ontwikkelen waar je medewerkers direct mee aan de slag kunnen: ze integreren met je digitale omgeving, zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk en je kunt ze direct inzetten.

SCCT helpt je te starten met laagdrempelige implementatie en inrichting van Business Apps. Door te kiezen voor low-code laat je collega’s innovatieve apps ontwikkelen, waarmee je de wendbaarheid en slagkracht van jouw organisatie verhoogt.

Microsoft Office SharePoint

X-Space

X-Space is hét sociale samenwerkplatform van SCCT. Het biedt organisaties de functionaliteit van een intranet als spil van de digitale werkplek.

Power Platform

Power Platform

Voor het automatiseren van digitale processen, het analyseren van data en het ontwikkelen van custom applicaties gebruiken we Power Platform, de suite met low-code tools van Microsoft.

Power Apps

Power Apps

Low-code Apps laten gebruikers zelf applicaties bouwen voor uiteenlopende doeleinden. Low-code Apps zijn perfect voor organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen.

X-Space

X-Space is gebaseerd op de Microsoft 365-technologie van SharePoint. Het platform verbindt; het laat je gemakkelijk door documenten, informatie- en kennisitems navigeren en het stelt je in staat moeiteloos collega’s te vinden, waardoor samenwerken in de hele organisatie gestimuleerd wordt. Met X-Space werk je vanuit een solide basis en sterke standaard. Dit geeft direct duidelijkheid over het intranet dat je krijgt, voorkomt interne discussies over details en verkort de doorlooptijd.

Altijd up-to-date: van het laatste organisatienieuws tot posts op social media, binnenkomende e-mails en je naderende agenda-afspraken; je bent altijd op de hoogte.

Met de mobiele app heb je altijd toegang tot X-Space en navigeer je eenvoudig naar de voor jou belangrijkste applicaties.

Met de zoekfunctie van X-Space hoef je niet langer in verschillende Microsoft-applicaties op zoek naar informatie, documenten of personen. Zo vind je direct wat je nodig hebt.

Team up! Maakt je als organisatie al gebruik van Microsoft Teams? Embed X-Space eenvoudig in Teams en combineer samenwerken met interactie/communicatie.

Modelleren: X-Space is modulair, dus je kunt branchespecifieke applicaties en functionaliteiten aan het standaardplatform toevoegen.

Na de uitrol van X-Space bouwen we samen vaste evaluatiemomenten in om het proces te optimaliseren en je medewerkers te helpen bij de adoptie.

X-Space voor jouw organisatie?

Ontdek hoe X-Space waarde toevoegt aan jouw kernprocessen, door het modulaire platform en waarom het geschikt is voor branchespecifieke functionaliteiten.

Power Platform

Power Platform

Voor het automatiseren van digitale processen, het analyseren van data en het ontwikkelen van custom applicaties gebruiken we Power Platform, de suite met low-code tools van Microsoft. Het bestaat uit vier onderdelen: Power Apps, Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents. Deze werken naadloos samen om jouw organisatie te helpen bij het opzetten en managen van oplossingen.

SCCT zet Power Platform in voor jouw organisatie omdat het je in staat stelt oplossingen te implementeren zonder diepgaande programmeerkennis. Het is veilig, compliant, robust: één handig platform voor het automatiseren van data-analyses en het ontwikkelen van applicaties, dat bovendien gemakkelijk integreert met de andere end-to-end oplossingen van Microsoft.

Power Platform
Power Apps
Power Apps

Power Apps

Power Apps is een service van Microsoft die organisaties in staat stelt om gepersonaliseerde applicaties te bouwen, zonder dat je daarvoor specifieke codeerkennis voor nodig hebt – vandaar de naam ‘low-code’. Het heeft een eenvoudige drag-and-drop-interface waarmee je op basis van één van de vele templates direct zelf aan de slag kunt.

SCCT neemt je aan de hand mee om krachtige applicaties te bouwen en bedrijfsprocessen snel te automatiseren door verschillende data en databronnen te koppelen. Zo zet je jouw digitale omgeving in de hoogste versnelling!

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transformatie met ons breed dienstenportfolio.