Eén oplossing voor iedereen in de organisatie?

De beste digitale bedrijfsprocessen voor iedereen, van CEO tot eindgebruiker

Voor wie? 

Onze oplossing werkt voor iedereen in je organisatie

De end-to-end-oplossing van SCCT maakt digitaal werken veiliger en makkelijker. Op ieder niveau liggen andere uitdagingen met bijpassende oplossingen. Via welke invalshoek wij de uitdaging ook aanvliegen, wij zorgen voor een veilige digitale omgeving voor je organisatie en haar medewerkers, die altijd compliant, efficiënt en up-to-date is.

Security

De cloud is 24/7 te benaderen via internet, dus goede beveiliging is onmisbaar: of dit nu tegen cyberaanvallen is of tegen uitval van de IT-omgeving.

Identity

Identity draait erom dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste zaken op het juiste moment, en dat ongeautoriseerde toegang niet meer bestaat.

Compliance

We zorgen dat ervoor dat je organisatie kan werken binnen alle wettelijke en andere voorgeschreven vereisten, richtlijnen en best practices.

C-Level

Wij helpen de executive-laag van de organisatie met de strategische benadering van de digitale transformatie. Welke doelstellingen moet de organisatie behalen en hoe kan IT daarin optimaal ondersteunen?

Business Unit Manager

Het is de taak van de BU-manager om de strategische doelstellingen van je organisatie te vertalen naar de tactische uitdaging. Hoe richt je de Business Apps van Microsoft in om de juiste inzichten te bieden?

Diensten IT beheerder

IT-Beheerder

De beheerders zorgen ervoor dat de omgeving veilig en up-to-date is, zodat alle medewerkers binnen je organisatie hun werk efficiënt kunnen uitvoeren. Maar wat is de beste werkplek voor jouw organisatie?

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transfomatie met ons breed dienstenportfolio.