De beste services voor de veiligste werkplek

Met de verschillende services die we aanbieden, maken we uw werkplek zo veilig en toegankelijk mogelijk. Samen met u kijken we naar de beste oplossing.

Cloudcare

Met Cloudcare van SCCT bent u in één keer af van hoge investeringskosten en de dagelijkse zorgen van technisch beheer. Zo kunnen u en uw medewerkers zich richten op de processen die geld opleveren, in plaats van geld kosten. Als dedicated Microsoft-partner beheren we uw Office 365, Microsoft Azure en Microsoft-werkplek met de tooling die voorhanden is.

Lees meer

Professional Services

U werkt al of heeft zich vast al eens verdiept in wat de cloudoplossingen van Microsoft voor uw dienstverlening kunnen betekenen. Maar waar begint u? De professionals van SCCT delen graag hun kennis en expertise met u. Op basis van advies, workshops of projecten.

SCCT neemt u aan de hand mee, en laat zien dat overstappen naar de cloud niet moeilijk hoeft te zijn. Naar aanleiding van uw eisen en wensen stellen we een stappenplan op om tot de ideale eindsituatie te komen.

Lees meer

Cloud Engineering Team

SCCT is Cloud Managed Service Provider, en een deel van onze organisatie is gespecialiseerd in support en beheer van cloudomgevingen. Onze professionals beheren de omgevingen van klanten en supporten eindgebruikers bij hun eigen kantoorautomatisering. Alle professionals hebben na het behalen van de benodigde certificeringen aanvullende intensieve trainingen gevolgd. Ze blijven werken aan het verbreden van hun ervaring binnen verschillende cloudplatformen van Microsoft.

Lees meer

Cloud Solution Provider

Als Cloud Solution Provider adviseren wij bedrijven over de licenties die nodig zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

CSP is een abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is, en die wordt gebruikt voor public cloud-diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security, Microsoft Azure, Dynamics 365, Teams en SharePoint.

Aanvullend kunnen we extra ondersteuning verlenen in de vorm van beheer, waarbij wij gemakkelijk uw abonnement naar wens kunnen aanpassen, het aantal gebruikers kunnen wijzigen of technische ondersteuning kunnen bieden. Het resultaat: uw organisatie volledig ontzorgd.

Lees meer
werkwijze SCCT

De SCCT-methode

Het streven naar de veiligste werkplek is een continu proces. En het begint hier. Onze unieke werkwijze bewijst keer op keer dat het altijd beter kan. Leer hoe u uw resources en licenties slimmer kunt inzetten.

Onze werkwijze
Icoon security

Is jouw IT-omgeving nog veilig?

Met basic authentication log je in met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Het voldoet allang niet meer aan de beveiligingseisen van 2022, dus raden wij al jaren aan om over te stappen naar moderne authenticatiemethodes als Multi-factor Authentication (MFA) of Passwordless Sign-in.

Lees meer over Multi-factor Authentication

Klanten

Meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Dan zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk antwoorden op al uw vragen zal ontvangen!