Over SCCT

SCCT is een Cloud Managed Service Provider die hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Cloud-oplossingen levert

Over ons

SCCT is een Cloud Managed Service Provider die hoogwaardige expertise op het gebied van Microsoft Cloud-oplossingen levert. De professionals van SCCT hebben kennis en ruime ervaring op het gebied van Microsoft Azure, Microsoft 365 en Azure Virtual Desktop, en zijn gespecialiseerd in Identity & Security. 

Als één van de eerste Microsoft-partners in Nederland sleepte SCCT de Microsoft Advanced Specializations for Identity and Access Management, Threat Protection en Azure Virtual Desktop in de wacht.

Lees hier meer over onze unieke werkwijze >

Interstellar logo

Sinds 2021 is SCCT onderdeel van Interstellar. De ‘collectie’ van organisaties die samen Interstellar vormen, bestaat uit generieke IT-dienstverleners Solimas, Exite ICT, DataByte en CSN Groep en uit specialisten op het gebied van Cloud en Security zoals Fundaments, Felton, QConferencing, Ask Roger! en Pinewood.

Meer vrijheid op de werkvloer vraagt ​​om meer databeveiliging, snellere toegang tot die data en andere eisen van en ondersteuning voor gebruikers. Om succesvol te zijn op deze digitale reis zijn capaciteiten en hoogwaardige kennis vereist. Dit wordt samengebracht binnen Interstellar.

Onze kernwaarden

We zorgen altijd voor kwaliteit en verbetering

We gaan langetermijnrelaties aan met klanten en medewerkers

We maken het verschil met onze snelheid

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We hebben plezier in onze samenwerking

Onze partner

Microsoft

SCCT is managed partner van Microsoft. De unieke combinatie van onze expertise, klantreferenties en certificeringen onderbouwt de SCCT-werkwijze met deze Microsoft Advanced Specializations en -competenties. Ze sluiten naadloos aan op onze dienstverlening – en daar zijn we trots op.

Meer info: www.microsoft.com

Microsoft Partner Logo

Advanced Specialization

Identity and Access management

Advanced Specialization

Threat protection

Advanced Specialization

Azure Virtual Desktop

Gold Cloud Platform
Gold Cloud Productivity
Gold Security
Gold Enterprise Mobility Management
Gold Datacenter
Gold Application Integration
Gold Application Development
Gold Messaging
Gold Collaboration and Content
Gold Windows and Devices

Meer weten?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze professionals? Laat een bericht achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.