Over ons

Wij geloven dat Cloud voor iedere organisatie toegevoegde waarde biedt. De manier waarop hangt uiteraard sterk af van uw wensen. SCCT bestaat uit een hecht team van professionals die samen elke dag voor een optimaal resultaat gaan voor onze klanten.

We zijn een hechte organisatie waarbij het delen van kennis en ervaring hoog in het vaandel staat. Geen uitdaging is te groot, alle individuen tezamen vormen een sterk blok waar u als klant of collega altijd op kan vertrouwen.

Onze kernwaarden

We gaan altijd voor kwaliteit

We gaan lange termijnrelaties aan met klanten, medewerkers en partners

Met de snelheid in ons handelen maken we elke dag weer het verschil

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We zorgen ervoor dat het een plezier is om met ons samen te werken

Onze aanpak

Onze partners

Microsoft

SCCT is een managed partner van Microsoft. Door onze klantreferenties, kennis van de materie in combinatie met gecertificeerde consultants hebben we de Microsoft competenties op het gebied van Datacenter, Cloud Platform, Cloud Productivity, Security, Enterprise Mobility Management en Messaging in huis. Hier zijn we erg trots op! Deze competenties sluiten naadloos aan op de dienstverlening die we onze klanten kunnen bieden.

Meer info: www.microsoft.com

Veeam

Veeam Software is een fabrikant op het gebied van back-up en disaster recovery en ook de virtualisatie voor Hyper-V en VMware omgevingen. Het bedrijf richt zich primair op beschikbaarheid van data en applicaties en het reduceren van downtime. Veeam gebruikt hiervoor termen als Always-On Business™ en Availability for the Always-On Enterprise™.

SCCT heeft zelfs een Veeam Vanguard in dienst. Dat wordt je niet zomaar, je wordt alleen Veeam Vanguard als je als IT-professional uitblinkt door ‘scherpzinnigheid, betrokkenheid en stijl’ zowel on- als offline. Wanneer je benoemd wordt tot Veeam Vanguard wordt je geacht het Veeam-merk op het hoogste niveau  te kunnen vertegenwoordigen binnen de verschillende technologische communities. Veeam software sluit goed aan bij de SCCT propositie. Met deze goede match verwachten we veel klanten van goed advies te kunnen geven.

Meer info: www.veeam.com

Meer weten?

Wilt u meer weten over SCCT? Neem dan contact met ons op.

Contact