Blog & Nieuws2023-06-05T11:37:40+00:00

Het laatste nieuws en de meest leerzame blogposts

Op deze pagina vindt je in één overzicht alle actuele nieuwsartikelen en blogposts over onze oplossingen, expertise en interesses.

Webinars

Om u op de hoogte te houden over de recente ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Cloud organiseren we regelmatig webinars.

Vacatures

Word jij blij van Microsoft Cloud-oplossingen die klaar zijn voor de toekomst? Laten we praten!

Trainingen

De Academy van SCCT zorgt ervoor dat uw professionals op het gewenste niveau komen met betrekking tot de Microsoft Cloud oplossingen.

Blogs

DirTeam.com en ActiveDir.org: de technische blogs van SCCT-professionals

Onze CTO Sander Berkouwer en Consultant Bastiaan Arkesteijn vormen deel van het team achter DirTeam.com en ActiveDir.org: technische blogs over Microsoft-onderwerpen, gerund door toegewijde professionals.

Sander BerkouwerCTO bij SCCT
Sander deelt zijn ervaringen met Azure AD en Active Directory. Hij schuwt daarbij niet om ook technologieën van VMware en Veeam te gebruiken. Hij is auteur van het Active Directory Administration Cookbook, en bovendien Microsoft MVP, Veeam Vanguard en VMware vExpert.
Bastiaan ArkesteijnConsultant team Professional Services
Als consultant houdt Bastiaan zich dagelijks bezig met het implementeren van Microsoft-oplossingen in klantomgevingen. Hij is gespecialiseerd in Identity, Security en Productivity.
Ga naar de bovenkant