De beste virtuele werkplek met de oplossingen van SCCT

De beste virtuele werkplek met de oplossingen van SCCT

Workspace Productivity

De meest productieve werkplek

Het doel van workspace productivity is om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken. Het is de laag die bovenop de infrastructuur wordt neergezet en die het dichtst bij de medewerker staat.

Naast bedrijfscultuur en werkomgeving is technologie de belangrijkste factor die de workspace productivity van jouw organisatie kan verhogen. Dat doen we samen met de end-to-end oplossingen van Microsoft.

Remote werken

De beste en meest veilige manier om een virtuele werkplek te faciliteren, remote of niet, is Azure Virtual Desktop.

InTune / Jamf 

Voor al je devicemanagement en verzekerd te zijn van goede databescherming. Zelfs als het device niet is uitgegeven door jouw organisatie.

Logic Apps

Maak het creëren van workflows wel heel gemakkelijk met deze handige drag-and-drop-oplossing.

Azure virtual desktop

De beste en meest veilige manier om een virtuele werkplek te faciliteren, remote of niet, is Azure Virtual Desktop. Azure Virtual Desktop is een cloudoplossing waarmee je gemakkelijk virtuele machines kan opzetten en beheren: het antwoord van Microsoft op de oplossingen van Citrix en VMware, en inmiddels een van de beste en populairste manieren om remote werken te faciliteren.

Met Azure Virtual Desktop kan iedere werkplek op maat gemaakt en geoptimaliseerd worden. Door het samenbrengen van verschillende applicaties en bestanden kan iedere werkplek ook nog gepersonaliseerd worden. Het beheer van Azure Virtual Desktop is eenvoudig en efficiënt. Met Azure Virtual Desktop betaal je alleen voor wat je afneemt, hierdoor kunnen ook de kosten van de werkplek verminderen. Kortom, Azure Virtual Desktop is de ideale oplossing voor iedereen die efficiënter en productiever wil werken. Het biedt de flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparingen die je nodig hebt.

InTune (Windows) / Jamf (Apple)

Om je devices te managen, gebruiken we Microsoft Intune: de oplossing die het mogelijk maakt om alle verschillende devices zoals desktops, laptops en mobiele telefoons, gemakkelijk te beheren binnen één platform. Maar als je medewerkers liever werken met Apple, is dat ook geen probleem: Jamf doet hetzelfde met Macbooks en iPhones, en is bovendien gemakkelijk te koppelen aan Intune.

Naast de flexibiliteit van Intune is één van de belangrijkste voordelen de goede databescherming: je bent ervan verzekerd dat alle devices compliant zijn en voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Zelfs als het device niet is uitgegeven door jouw organisatie.

Microsoft Logic Apps

Maak het creëren van workflows wel heel gemakkelijk met de handige drag-and-drop-oplossing van Microsoft Logic Apps: een flexibel en schaalbaar platform dat je helpt bij het stroomlijnen van je digitale bedrijfsprocessen. Je medewerkers gemakkelijk verschillende services zoals Azure, Office 365, Salesforce of Dropbox ‘aan elkaar knopen’ en daardoor bepaalde processen automatiseren: het verzamelen en bewerken van data, of het instellen van notificaties bijvoorbeeld.

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transformatie met ons breed dienstenportfolio.