Heb jij je marketing- en salesprocessen op orde?

Een volledig overzicht van je klanten en leads met alle info op één plek

Marketing & Sales

Houd je klanten tijdens de volledige klantreis betrokken

Een CRM-platform helpt jouw organisatie om alle interacties tussen je medewerkers en klanten te volgen. Zo onderhoud je gemakkelijk je klantrelaties, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en stroomlijn je de customer journey: de perfecte manier om jouw marketing- en salesafdeling te ondersteunen.

Waarom Customer Engagement?

Creëer met SCCT een 360-graden klantbeeld zodat je marketingafdeling kan inspelen op kansen en sales houvast heeft tijdens gesprekken. Stuur met één druk op de knop gepersonaliseerde offertes uit en bedien je klanten nog beter door altijd te kunnen beschikken over informatie die juist en up-to-date is.

Dynamics365

Dynamics 365

Dynamics 365 is ERP- en CRM-software van Microsoft die bedrijfsprocessen waaronder sales, marketing, klantenservice, finance en HR stroomlijnt. Het biedt realtime inzichten in gegevens en integreert naadloos met andere services van Microsoft.

Wij helpen je met het inrichten van een compleet lead-to-orderproces in Dynamics 365. Met slimme, geautomatiseerde processen zorg je ervoor dat alle interacties, vanaf het eerste contact met een potentiële klant tot up-to-date klantinformatie geborgd zijn. Zo haal je je ideale klant gemakkelijker binnen en voorzie je accountmanagers van alle informatie die zij nodig hebben om jouw klanten optimaal te bedienen.

Microsoft Viva

Viva Sales

Optimaliseer je salesprocessen nog verder met de AI-inzichten die Microsoft Viva Sales je geeft. Natuurlijk wil je dat jouw sales- en accountmanagers zoveel mogelijk buiten de deur zijn. Maar dat kan ervoor zorgen dat ze weinig tijd over hebben voor het registreren van belangrijke data in jouw CRM.

Viva Sales maakt een einde aan het handmatig invoeren van data: alle klantcontacten worden automatisch geregistreerd in jouw CRM-systeem, of dat nu Dynamics 365 of Salesforce is.  Het integreert met andere Microsoft 365-applicaties zoals Teams, waardoor je salesafdeling meer tijd overhoudt om zich bezig te houden met het salesproces. En ook de samenwerking met collega’s wordt efficiënter: de AI-integratie maakt automatisch notulen van iedere meeting en doet zelfs aanbevelingen voor actiepunten!

Microsoft Dynamics-omgeving check

Net zoals een auto regelmatig een onderhoudsbeurt nodig heeft, is het ook belangrijk om jouw CRM-systeem regelmatig na te laten kijken en up-to-date te houden. Wij staan klaar om jouw Dynamics 365-omgeving in optimale conditie te houden, vooral als er maatwerkoplossingen en gestandaardiseerde processen zijn geïmplementeerd. Een onderdeel van deze omgevingscheck is het activeren van de nieuwe features zoals Viva Sales.

Wij hebben jarenlange ervaring met Microsoft Dynamics 365 en kunnen je helpen bij het kiezen, implementeren en onderhouden van een CRM-systeem dat bij jouw bedrijf past. Onze focus ligt op het zorgen dat jouw CRM-systeem altijd goed functioneert, zodat jij je kunt concentreren op het leveren van de beste service aan je klanten.

Wij adviseren regelmatig een analyse van jouw Dynamics 365-omgeving te laten uitvoeren om te bepalen welke wijzigingen nodig zijn. Op die manier voorkomen we dat bepaalde CRM-applicaties mogelijk niet meer naar behoren functioneren.

Microsoft Dynamics CRM Backup en Herstel

Herstel CRM-gegevens eenvoudig met de automatische SaaS-back-upoplossing. Kom snel weer in de lucht na serviceonderbrekingen, ransomware-aanvallen en gebruikersfouten met de meest uitgebreide back-up voor Microsoft Dynamics 365.

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transformatie met ons breed dienstenportfolio.