Heb jij je marketing- en salesprocessen op orde?

Een volledig overzicht van je klanten en leads met alle info op één plek

Marketing & Sales

Houd je klanten tijdens de volledige klantreis betrokken

Een CRM-platform helpt jouw organisatie om alle interacties tussen je medewerkers en klanten te volgen. Zo onderhoud je gemakkelijk je klantrelaties, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en stroomlijn je de customer journey: de perfecte manier om jouw marketing- en salesafdeling te ondersteunen.

Waarom Customer Engagement?

Creëer met SCCT een 360-graden klantbeeld zodat je marketingafdeling kan inspelen op kansen en sales houvast heeft tijdens gesprekken. Stuur met één druk op de knop gepersonaliseerde offertes uit en bedien je klanten nog beter door altijd te kunnen beschikken over informatie die juist en up-to-date is.

Dynamics365

Dynamics 365

Dynamics 365 is ERP- en CRM-software van Microsoft die bedrijfsprocessen waaronder sales, marketing, klantenservice, finance en HR stroomlijnt. Het biedt realtime inzichten in gegevens en integreert naadloos met andere services van Microsoft.

Wij helpen je met het inrichten van een compleet lead-to-orderproces in Dynamics 365. Met slimme, geautomatiseerde processen zorg je ervoor dat alle interacties, vanaf het eerste contact met een potentiële klant tot up-to-date klantinformatie geborgd zijn. Zo haal je je ideale klant gemakkelijker binnen en voorzie je accountmanagers van alle informatie die zij nodig hebben om jouw klanten optimaal te bedienen.

Microsoft Viva

Viva Sales

Optimaliseer je salesprocessen nog verder met de AI-inzichten die Microsoft Viva Sales je geeft. Natuurlijk wil je dat jouw sales- en accountmanagers zoveel mogelijk buiten de deur zijn. Maar dat kan ervoor zorgen dat ze weinig tijd over hebben voor het registreren van belangrijke data in jouw CRM.

Viva Sales maakt een einde aan het handmatig invoeren van data: alle klantcontacten worden automatisch geregistreerd in jouw CRM-systeem, of dat nu Dynamics 365 of Salesforce is.  Het integreert met andere Microsoft 365-applicaties zoals Teams, waardoor je salesafdeling meer tijd overhoudt om zich bezig te houden met het salesproces. En ook de samenwerking met collega’s wordt efficiënter: de AI-integratie maakt automatisch notulen van iedere meeting en doet zelfs aanbevelingen voor actiepunten!

Is het tijd voor een nieuw marketing- en salesproces?

Een goede klantrelatie gaat dieper dan alleen omzet en conversies. Customer Engagement geeft je klanten waardevolle aandacht.

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transformatie met ons breed dienstenportfolio.