Werken bij SCCT

Ben jij de topper die we zoeken?

Werken bij SCCT

SCCT is gespecialiseerd in Microsoft-cloudoplossingen en zorgt voor de veiligste werkplek voor onze klanten: dat is ons werk en daar zijn wij erg goed in. Onze collega’s weten dan ook alles van Microsoft Azure, Office 365, Windows 10/11 en Enterprise Mobility & Security. Wij zijn gespecialiseerd in Identity & Access Management en Security.

Samen met onze klanten komen wij tot de meest innovatieve en flexibele oplossingen die optimaal bijdragen aan hun bedrijfsdoelstellingen. Op locatie, vanuit huis of op ons kantoor in Delft.

SCCT is managed partner van Microsoft. De unieke combinatie van onze expertise, klantreferenties en certificeringen onderbouwt de SCCT-werkwijze met deze Microsoft Advanced Specializations en -competenties. Ze sluiten naadloos aan op onze dienstverlening – en daar zijn we trots op. We houden van korte lijnen, collegialiteit en een open informele cultuur, waar samenwerking en kennisdeling centraal staan.

Power Platform Consultant
Sükrü

Dit is waarom Sükrü voor SCCT koos

Sükrü werkt sinds 2020 als cloud engineer bij SCCT: “Mijn onboarding verliep vlekkeloos en ik voelde me direct welkom. Mijn eerste project stond al klaar!” Hij is midden in de coronapandemie bij SCCT begonnen, dus er is wel wat wederzijds vertrouwen voor nodig om die stap te maken. “De klik was er meteen”, geeft Sükrü aan. “Ik kan me hier verder ontwikkelen op het gebied van cloud en krijg alle ruimte om me te certificeren – dat is bij andere werkgevers wel eens anders. Verder word je gekoppeld aan een interne collega, dus als je een keer vastloopt staat er altijd iemand voor je klaar.”

Cloud Engineer iets voor jou?

“Vanaf het begin was er wederzijds vertrouwen en een goede klik. Alle collega’s zijn persoonlijk betrokken, waardoor je je direct welkom voelt.”

– Sükrü, MCS Engineer bij SCCT

Onze kernwaarden

We zorgen altijd voor kwaliteit en verbetering

We gaan langetermijnrelaties aan met klanten en medewerkers

We maken het verschil met onze snelheid

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

We hebben plezier in onze samenwerking

werkwijze SCCT

Meer weten over de SCCT-werkwijze?

Het streven naar de veiligste werkplek is een continu proces. Dit zie je terug in onze unieke beproefde werkwijze.

Solliciteren bij SCCT in 5 stappen

Bij SCCT houden we niet van oneindige sollicitatierondes of assessments. Ons proces is eenvoudig, to the point en ziet er zo uit:

Bekijk onze huidige vacatures

Business Development Manager

Cloud Engineer

Moderne werkplek consultant
Azure consultant
Azure Consultant
Open Sollicitatie
Geen passende vacature gevonden? Bekijk onze andere vacatures:

Toch nog vragen over een vacature?

Stel ze gerust! Wij beantwoorden je vragen graag.