Microsoft Data Compliance Kickstarter

Beveilig en beheers bedrijfsgevoelige bestanden met Microsoft Data Compliance Kickstarter

Compliance Kickstarter

Verhoog je gegevensbeschermingsniveau

Op een drukke werkdag worden we overspoeld met enorme hoeveelheden informatie. Helaas is naleving van regelgeving of gegevensbescherming vaak niet onze eerste prioriteit. We delen snel een cv via e-mail voor een sollicitatiegesprek, zonder na te denken over het risico dat de ontvanger het bestand mogelijk langer bewaart dan nodig is. Misschien vragen we soms vriendelijk of ze het bestand na gebruik willen verwijderen of vertrouwelijk willen behandelen, maar wordt hier altijd gehoor aan gegeven? De verantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij de ontvanger.

Bij de Microsoft Data Compliance Kickstarter ontvang je:

  • Een analyse van de gevoelige informatie in jouw organisatie: We identificeren en begrijpen welke persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie er wordt gemaakt, waar ze zich bevinden en hoe ze worden gedeeld of gebruikt.
  • Risico-identificatie en classificatie: We helpen bij het identificeren van de risico’s die gepaard gaan met de gevoelige gegevens en classificeren ze op basis van hun mate van gevoeligheid.
  • Beschermingsmaatregelen: We bieden aanbevelingen voor geschikte beschermingsmaatregelen om de risico’s te minimaliseren. Denk hierbij aan encryptie, watermerken, retentiebeleid en meer.
  • Implementatiebegeleiding: We begeleiden je bij de implementatie van de aanbevolen maatregelen, inclusief het toepassen van best practices en het benutten van technologische mogelijkheden.
  • Ondersteuning en training: We bieden ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat jouw team goed is uitgerust om de technologie effectief te gebruiken en nalevingsnormen te handhaven.

Pas het aan op jouw behoeften

Afhankelijk van jouw specifieke situatie, licenties en wensen kunnen we de exacte scope van de Kickstarter verder invullen. Maak gebruik van de Microsoft Data Compliance Kickstarter en pak de controle over je data. Bescherm jouw organisatie en verhoog compliance zonder de balans te verliezen met productiviteit en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

Microsoft data compliance kickstarter

Laat je gegevens achter, dan gaan wij aan de slag voor jouw compliance kickstart!