Heb jij volledige controle over jouw hybride cloudomgeving?

Altijd de regie in handen met de oplossingen van SCCT

IT infrastructure

De beste digitale omgeving ziet er zo uit

Naast een on-premises-omgeving beheert je IT-afdeling inmiddels ook de clouddiensten van Microsoft, die zich in razend tempo ontwikkelen. Om in deze complexe situatie het overzicht te bewaren en je omgeving te optimaliseren, biedt SCCT verschillende diensten rondom de cloudoplossingen van Microsoft.

  • Security

  • Identity

  • Productivity

  • Datacenter

De basiselementen van jouw digitale omgeving

Security

De cloud is 24/7 te benaderen via internet, dus goede beveiliging is onmisbaar: of dit nu tegen cyberaanvallen is of tegen uitval van de IT-omgeving.

Identity

Identity draait erom dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste zaken op het juiste moment, en dat ongeautoriseerde toegang niet meer bestaat.

Productivity

Om je snelgroeiende organisatie zo efficiënt mogelijk te laten werken, is het zaak om je digitale omgeving optimaal in te richten.

Datacenter

Een solide IT- backend begint met een modern datacenter: maak optimaal gebruik van de beschikbare resources gecombineerd met Microsoft Azure.

Cloudcare

Jouw IT-omgeving bestaat uit zowel een datacenter als verschillende clouddiensten, die zich bovendien snel ontwikkelen. Het beheer wordt daarom steeds lastiger en gespecialiseerder.

Om in deze complexe situatie het overzicht en dus controle te houden hebben we Cloudcare ontwikkeld. Met behulp van een maandelijkse rapportage over je omgeving hou je de controle en kun je, wanneer nodig, op tijd bijsturen. Daarnaast staan onze cloud engineers 24 uur per dag voor je klaar bij lastige vraagstukken.

Wil je ook gebruikmaken van een maandelijkse check op locatie van één van onze professionals, of heb je behoefte aan een driemaandelijkse workshop waarin alle technologische ontwikkelingen worden toegelicht? Dan kun je de Continuous Innovation-module toevoegen aan Cloudcare.

Lees meer over Continuous Innovation >

Voor een veilige en schaalbare virtuele werkplek is Azure Virtual Desktop de logische keuze, zeker wanneer je multi-session-omgevingen gebruikt of wanneer er slechts één applicatie remote beschikbaar moet kunnen zijn. Er zijn inmiddels duizenden organisaties die dagelijks de voordelen ervaren. Met de AVD-add-on beheert SCCT jouw virtual desktops: snel, makkelijk en altijd up-to-date.

Lees meer over Azure Virtual Desktop >

Heb jij een volledig overzicht over wat jouw organisatie kwijt is aan cloudkosten? Met de Azure Cost Optimization-assessment van SCCT krijg je snel de controle over de kosten van jouw Azure-omgeving. Ontdek waar je verborgen kosten zitten, hoe je slim gebruikmaakt van de voordelen die Microsoft biedt en kom erachter hoe je direct concreet kunt besparen op jouw cloudkosten.

Voor de assessment komen de SCCT-experts bij jou langs op locatie om de huidige inrichting van jouw Azure-omgeving te beoordelen. Vervolgens leveren we een duidelijk overzicht op met onze bevindingen, inclusief advies op basis van de best practices van SCCT. Verder helpen we je met de implementatie, zodat je al bij de volgende factuur bespaart!

Lees meer over Azure Cost Optimization >

YubiKey

SCCT is certified partner van Yubico, wereldwijd een van de belangrijkste partijen op het gebied van gebruikersauthenticatie. SCCT combineert de YubiKey, de authenticatiesleutels van Yubico, met Microsoft-oplossingen op het gebied van Identity, Security en Compliance. Zo maken we jouw werkplek samen nog veiliger.

De meeste organisaties zijn in de afgelopen jaren gelukkig overgestapt op moderne authenticatiemethodes als Multi-factor Authentication (MFA) of Passwordless Sign-in. Maar ook binnen MFA bestaan verschillende gradaties van beveiliging – en een oplossing zoals de YubiKey voegt een extra beveiligingslaag toe aan je omgeving!

Met de YubiKey verkleinen we de risico’s voor hybride en externe collega’s, door phishing-resistente MFA-toegang te bieden tot bedrijfsapplicaties op werknemers- en persoonlijke apparaten.

Het is cruciaal om het access management voor privileged users goed in te richten, omdat zij de belangrijkste doelwitten zijn voor cybercriminelen. Met de YubiKey hanteer je voor alle privileged users een hogere securitynorm.

In omgeving waar mobiele devices niet zijn toegestaan, kun je ook MFA-methodes zoals SMS of authenticator apps niet gebruiken. De YubiKey biedt uitkomst wanneer er geen mobiele devices of verbindingen beschikbaar zijn.

In een drukke en dynamische omgeving als een callcenter zijn mobiele devices niet ideaal voor gebruikersauthenticatie. De YubiKey zorgt in die situatie voor betere beveiliging en hogere productiviteit.

werkwijze SCCT

De SCCT-werkwijze

Een veilige, digitale omgeving die klaar is voor de toekomst? Onze unieke werkwijze bewijst keer op keer dat het altijd beter kan. Leer hoe je je resources slimmer kunt inzetten voor een succesvolle digitale transformatie.

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transfomatie met ons breed dienstenportfolio.