Maak kennis met de Managed Cloud Services van SCCT

Onze cloud engineers staan 24 uur per dag voor je klaar

Cloudcare

Microsoft ontwikkelt haar cloudtechnologieën in een razend tempo. Naast het beheer van een on-premises-omgeving heeft je IT-afdeling inmiddels ook te maken met Office 365 en Microsoft Azure. Om in deze complexe situatie het overzicht en dus controle te houden hebben we Cloudcare ontwikkeld. Met behulp van een maandelijkse rapportage over je omgeving blijf je in controle en kun je, wanneer nodig, op tijd bijsturen. Daarnaast staan onze cloud engineers 24 uur per dag voor je klaar bij lastige vraagstukken.

Aanvullende modules

Continuous Innovation

Wil je ook gebruikmaken van een maandelijkse check op locatie van één van onze professionals, of heb je behoefte aan een driemaandelijkse workshop waarin alle technologische ontwikkelingen worden toegelicht? Dan kun je de Continuous Innovation-module toevoegen aan Cloudcare.

Azure Virtual Desktop

Voor een veilige en schaalbare virtuele werkplek is Azure Virtual Desktop de logische keuze, zeker wanneer je multi-session-omgevingen gebruikt of wanneer er slechts één applicatie remote beschikbaar moet kunnen zijn. Er zijn inmiddels duizenden organisaties die dagelijks de voordelen ervaren. Met de AVD-add-on beheert SCCT jouw virtual desktops: snel, makkelijk en altijd up-to-date.

Cost Optimization

Heb jij een volledig overzicht over wat jouw organisatie kwijt is aan cloudkosten? Met de Azure Cost Optimization-assessment krijg je snel de controle over de kosten van jouw Azure-omgeving. Ontdek waar je verborgen kosten zitten, hoe je slim gebruikmaakt van de voordelen die Microsoft biedt en kom erachter hoe je direct concreet kunt besparen op jouw cloudkosten.

Het abonnement

Cloudcare van SCCT werkt met een pay-per-use-model. Je gaat het abonnement voor minimaal 1 jaar aan. Je betaalt een vaste basisprijs, en aanvullende dienstverlening is pay-per-use. Met andere woorden: heeft je organisatie meer ondersteuning nodig, betaal je daar meer voor. Heb je weinig ondersteuning nodig, betaal je minder of zelfs alleen de basisprijs. Je hebt hoe dan ook altijd de beschikking over de cloud engineers van SCCT en je houdt altijd de regie over je cloudomgeving.

Meer weten?

Weten hoe jouw organisatie kan profiteren van Cloudcare? Neem contact met ons op!