Cloud Talent Team

We zijn een Cloud Managed Service Provider en een tak van sport binnen onze organisatie is gespecialiseerd in support en beheer van Cloud omgevingen. Met onze professionals zijn wij in staat deze omgevingen van klanten te beheren en eindgebruikers van support te voorzien op de eigen kantoor automatisering. De professionals hebben na het behalen van de diploma’s intensieve trainingen bij ons gehad en werken hard aan het opdoen van hun ervaring binnen verschillende Microsoft Cloud platformen.

De talenten in het Cloud Talent Team van SCCT zijn niet zomaar techneuten, maar zijn heren en dames die de snelheid waarmee de ICT wereld zich ontwikkelt, bijhoudt en daardoor altijd direct bij u kan toepassen.

Bent u opzoek naar (tijdelijke) beheerexpertise voor een aantal maanden dan heeft SCCT cloud talenten in dienst die graag bij u op basis van detachering aan de slag gaan.

Heeft u interesse in onze Cloud Talent dienstverlening?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat het Cloud Talent Team voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact