Samen werken aan de beste digitale omgeving

Maak kennis met de unieke werkwijze van SCCT

Onze werkwijze

Het streven naar de beste digitale omgeving is een continu proces

En dat zie je terug in onze unieke beproefde werkwijze. We doorlopen met elke klant dezelfde stappen, zodat we zeker weten dat de digitale omgeving van jouw organisatie aan je wensen en eisen voldoet. Het resultaat: een solide, futureproof omgeving die iedere dag een stukje beter wordt.

Assess

We nemen jouw huidige digitale landschap onder de loep: wat zijn de afhankelijkheden, wat zijn de prestaties en hoe veilig is de huidige omgeving? Enkel waar nodig doen wij voorstellen voor aanpassingen.

Assess

Build

Samen zoeken we naar de juiste invulling voor het digitale landschap van jouw organisatie en ontwerpen we deze, altijd volgens een gezamenlijk overeengekomen plan zodat we allemaal op één lijn zitten.

Build
Optimize

Optimize

Bij SCCT zijn we proactief en geloven we dat het altijd beter kan. We bekijken daarom met regelmaat hoe je resources, licenties en digitale processen slim kunt optimaliseren.

Manage

Manage

Na de oplevering is het belangrijk het beheer goed in te richten en gebruikers mee te nemen in de verandering. Samen stellen we een SLA op die past bij de behoeften en eisen vanuit jouw organisatie.

Onze oplossing werkt voor iedereen in je organisatie

De end-to-end-oplossing van SCCT maakt digitaal werken veiliger en makkelijker. Op ieder niveau liggen andere uitdagingen met bijpassende oplossingen. Via welke invalshoek wij de uitdaging ook aanvliegen, wij zorgen voor een veilige digitale omgeving voor je organisatie en haar medewerkers, die altijd compliant, efficiënt en up-to-date is.

Zij gingen je voor

Maak kennis met de end-to-end-oplossingen van SCCT

Wij helpen jouw digitale transformatie met ons breed dienstenportfolio.