Onze unieke werkwijze voor de beste werkplek

Het streven naar de veiligste werkplek is een continu proces. Dit zie je terug in onze unieke beproefde werkwijze. We doorlopen met elke klant dezelfde stappen, zodat we zeker weten dat uw nieuwe IT-omgeving straks aan al uw wensen en eisen voldoet. Het resultaat: een solide werkplek die iedere dag een stukje beter wordt.

werkwijze SCCT

Assess

We kijken naar de status van uw huidige omgeving met onze speciaal ontwikkelde assessments voor verschillende aspecten van de IT-omgeving. Zo heeft onze Microsoft Cloud Security Assessment deze scope: Identity, Devices, Applications en Data. Door middel van een heat map classificeren we het risico van de verschillende onderdelen. 

Zo onderzoeken we of alle vereisten aanwezig zijn om succesvol met elkaar aan de slag te kunnen. Het resultaat: een uitgebreide rapportage inclusief roadmap met verbetervoorstellen, die we direct kunnen inzetten in de volgende fase.

SCCT heeft een speciale assessment ontwikkeld om het veiligheidsniveau van uw omgeving vast te stellen: waar zitten de sterke punten en waar is verbetering nodig?

Zeker bij verouderde IT-omgeving is het vaak lastig om te zien hoe goed ze presteren. SCCT meet de prestaties van uw omgeving en levert een rapportage inclusief roadmap op.

Tijdens de coronacrisis is gebleken hoe belangrijk het is om digitaal en remote te kunnen werken. We kijken naar uw omgeving en bepalen hoe we de Modern Workplace kunnen implementeren.

Onze diensten
Assess
Build

Build

Met de uitgevoerde assessments en de roadmap die we speciaal voor uw organisatie ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we uw nieuwe infrastructuur. We beginnen met een ontwerpworkshop, waarin onze specialisten samen met u kijken naar de functionele en technische wensen en eisen: eerst denken en dan doen zorgt voor het beste resultaat.

We stemmen gezamenlijk af wie welk deel van de bouw voor zijn rekening neemt. SCCT gaat vervolgens pas aan de slag wanneer er een gedegen en door de klant goedgekeurd ontwerp staat.

Iedere organisatie heeft specifieke wensen en eisen. We kijken gezamenlijk welk cloudmodel het beste bij u past en ontwerpen een op maat gemaakte oplossing voor uw IT-omgeving.

Veel bedrijven willen of moeten software blijven gebruiken die speciaal voor hen ontwikkeld is. SCCT neemt dit mee in de ontwerpfase en bouw van uw nieuwe infrastructuur.

Om te zorgen dat belangrijke voorzieningen zoals Microsoft Teams en SharePoint goed en snel werken voor iedere eindgebruiker, besteden we extra aandacht hieraan in het ontwerpproces.

Onze diensten

Manage

We beheren uw IT-omgeving en verlenen support. U hebt de regie in handen en kunt altijd de benodigde technische kennis in uw organisatie toepassen. SCCT richt het technisch beheer volledig voor u in, en onze toegewijde engineers garanderen een stabiele en toekomstbestendige cloudomgeving. 

Bij incidenten kunt u ons direct bellen. Hiermee bent u in een keer af van hoge investeringen en de dagelijkse zorgen van technisch beheer. Zo kunt u zich weer richten op de processen die geld opleveren, in plaats van geld kosten.

Voorheen waren uw IT’ers voornamelijk bezig met het draaiend houden van de omgeving. In de nieuwe situatie is veel geautomatiseerd en kan uw personeel zich richten op hun kerntaken.

Doordat u niet hoeft te investeren in hardware, uw nieuwe IT-omgeving automatisch up-to-date wordt gehouden en schaalbaar is, gaan uw operationele kosten snel omlaag.

Uw IT-personeel heeft door het nieuwe cloudmodel eindelijk de tijd om haar eigen kennis op peil houden. En komen ze er een keer niet uit, kunnen onze technische specialisten altijd bijspringen.

Onze diensten
Manage
Optimize

Optimize

We blijven samen continu verbeteren, op zowel de prestaties van uw IT-omgeving als het beter inrichten van uw licentiebeheer. SCCT adviseert u proactief bij het optimaal inzetten van resources, security, updates en kostenbesparing. Zo zorgen we er samen voor dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Naast het optimaliseren van de omgeving, helpt SCCT ook de IT’ers die ermee werken. Onze SCCT Academy brengt uw professionals op het gewenste niveau met trainingen voor alle Microsoft Cloud-oplossingen, van Azure tot Office 365 en Intune.

Uw IT-omgeving wordt automatisch geüpdatet met de nieuwste updates en patches, maar SCCT handelt altijd proactief wanneer we mogelijkheden tot verbetering zien.

Voorwaarden en prijzen van uw licenties veranderen regelmatig. SCCT houdt u op de hoogte van aankomende veranderingen en geeft advies in de juiste inrichting van uw licentiebeheer.

In het dashboard van uw nieuwe omgeving zijn prestaties gemakkelijk meetbaar. Het is dus veel simpeler geworden om te voorspellen hoe u uw resources optimaal kunt blijven inzetten!

Onze diensten
Schild SCCT

De vier elementen van de beste werkplek

Een veilige, efficiënte en up-to-date werkplek, virtueel of niet, bestaat uit vier belangrijke componenten: datacenter, identity, security en productivity. Leer hoe de juiste inrichting uw organisatie verder kan helpen.

De veiligste werkplek
Icoon security

Is jouw IT-omgeving nog veilig?

Met basic authentication log je in met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord. Het voldoet allang niet meer aan de beveiligingseisen van 2022, dus raden wij al jaren aan om over te stappen naar moderne authenticatiemethodes als Multi-factor Authentication (MFA) of Passwordless Sign-in.

Lees meer over Multi-factor Authentication

Klanten

Meer weten?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Dan zorgen wij dat u zo spoedig mogelijk antwoorden op al uw vragen zal ontvangen!