Als Chief Digital Officer bij SCCT ontwikkel ik een duidelijke visie op de toekomst van digitale transformatie. Het is daarbij belangrijk dat deze visie ook daadwerkelijk bijdraagt aan de continue verbetering van organisaties. Ik geloof dat technologie de sleutel is tot het creëren van een betere wereld. Het is mijn persoonlijke missie om bedrijven te helpen technologieën als Power BI, Dynamics en Teams op de meest effectieve manier in te zetten. En net als Microsoft doen we dat niet alleen voor de bedrijven zelf, maar ook voor de mens.

Mijn passie voor technologie ontstond al vroeg in mijn leven en heeft me bij een rol gebracht van waaruit ik kan werken in de voorhoede van digitale innovatie. Ik ben ervan overtuigd dat Microsoft-oplossingen behoren tot de krachtigste en veelzijdige hulpmiddelen om organisaties end-to-end te helpen blijven groeien en bloeien in het huidige digitale tijdperk.

Als fervent aanhanger van SCCT’s “Microsoft first”-aanpak, geloof ik dat Microsoft-technologieën een breed scala aan mogelijkheden bieden voor organisaties van elke omvang en elk type. Van efficiëntere bedrijfsprocessen tot betere gegevensbeveiliging: Microsoft-oplossingen helpen organisaties om hun doelen te bereiken en hun potentieel te realiseren. Maar technologie alleen is niet genoeg. Weerbaarheid, beveiliging, compliance en governance zijn essentieel om ervoor te zorgen dat organisaties veilig blijven en voldoen aan alle regelgeving.

Ik geloof dat deze innovaties organisaties helpen om hun processen te verbeteren, betere klantervaringen te bieden en zelfs nieuwe kansen te ontdekken die eerder ondenkbaar waren. Niet alleen een organisatie moet groeien: ook de mensen daarbinnen moeten leren technologie in te zetten op een manier die hun werk makkelijker maakt.

Mijn rol van CDO gaat verder dan alleen het leveren van technologische oplossingen. Als SCCT kruipen we in de huid van de organisatie en willen we het klantprobleem zo goed mogelijk begrijpen. Vervolgens is het onze taak om de klant te helpen deze technologieën te begrijpen en effectief te implementeren in hun organisatie. Denk aan het trainen van medewerkers, het aanpassen van bedrijfsprocessen en het bieden van voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de Microsoft-technologieën optimaal worden gebruikt.

Technologie is de sleutel tot het transformeren van organisaties en het bereiken van succes op de lange termijn. Maar het is ook belangrijk om de menselijke factor niet uit het oog te verliezen. Ben je op zoek naar een betere customer engagement? Gebruik AI en chatbots in je voordeel. Wil je administratieve handelingen voor jouw collega’s wegnemen? Implementeer Dynamics 365 voor je salesprocessen.

Door nauw samen te werken met klanten en ze te helpen deze technologieën te adopteren, kunnen we ervoor zorgen dat deze oplossingen op een effectieve en duurzame manier worden ingebed in de organisatie.

Ik ben vastbesloten om organisaties te helpen transformeren en ontwikkelen in het huidige digitale tijdperk – door het leveren van de beste technologische oplossingen en het bieden van uitstekende ondersteuning en begeleiding. Daarnaast ervaar ik het voordeel dat wij als SCCT deel uitmaken van de Interstellar Group, een verzameling IT-bedrijven met alle denkbare specialismen. Dit stelt ons in staat om specialistische kennis van domeinen direct in te schakelen, te profiteren van de beste technologische oplossingen en om de meest geavanceerde tools en hulpmiddelen te gebruiken om zo onze klanten optimaal te helpen.

Technologie is niet alleen een hulpmiddel, maar een belangrijke strategische troef voor bedrijven. Ik kijk er naar uit om je mee te nemen in de mogelijkheden die SCCT creëert met Microsoft en om je te inspireren om met technologie je doelen te bereiken en te overtreffen.