Webinars

SCCT is regelmatig te zien als sponsor van nationale en internationale events. Daarnaast organiseren we ook geregeld eigen events. Vanwege Covid-19 kunnen deze events helaas geen doorgang vinden. Om je toch op de hoogte te houden over de recente ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Cloud organiseren we regelmatig webinars. Onze CTO, Sander Berkouwer, zal deze webinars verzorgen. Op deze pagina vind je meer over de details hiervan.

Webinar: De tien meest gemaakte Microsoft 365-inrichtingsfouten

14 oktober | 14:00 – 15:00

Bent u benieuwd hoe u gegevensverlies en privacy-issues kunt voorkomen in uw Microsoft 365-implementatie? SCCT biedt antwoorden.

Vanuit SCCT hebben we inmiddels honderden klanten geholpen met het juist opzetten en beveiligen van hun Microsoft 365-omgevingen. We hebben geadviseerd, uitgelegd, geïmplementeerd en geanalyseerd. Juist bij de analyses, waar we niet slechts Microsoft 365-inrichtingen van klanten maar ook inrichtingen vanuit andere IT-bureaus tegenkwamen, vielen ons veelgemaakte fouten op.

Al aan het begin bij de ontwikkeling van ons Cloud Security Assessment bedachten we dat het handig zou zijn om een eenduidig gegevensmodel te hanteren. Niet alleen zorgde dit voor een standaardaanpak, maar het zorgde ook voor standaardteksten en gaf ons de mogelijkheid om het model bij te sturen naar aanleiding van ontwikkelingen. Het gegevensmodel zorgt er ook voor dat we de analyses naast elkaar kunnen leggen, trends kunnen analyseren en uitspraken kunnen doen over de meest gemaakte fouten.

In dit webinar deelt Sander Berkouwer, SCCT’s CTO de tien meest gemaakte fouten die naar voren komen uit de gegevensset van de eerste anderhalf jaar Cloud Security Assessments. Hij geeft duidelijk aan wat de impact is van de minder optimale manier van inrichten, maar uiteraard ook hoe je gegevensverlies en privacy-issues kunt voorkomen of herstellen.

Schrijf je in

De volgende technologieën en producten komen aan bod tijdens dit webinar:

  • Azure Active Directory
  • Active Directory Domain Services
  • Azure AD Connect
  • Azure AD Connect Health
  • Windows 10
  • Microsoft Intune
  • Office 365
  • Secure Score

Recente webinars

De tien meest gemaakte Microsoft 365 inrichtingsfouten

Bent u benieuwd hoe u gegevensverlies en privacy-issues kunt voorkomen in uw Microsoft 365-implementatie? SCCT biedt antwoorden …

Bekijk webinar

Acht fouten die u het best kunt vermijden in uw Hybrid Identity implementatie

In deze voorlopig laatste webinar van de serie webinars delen we de verhalen van klanten waarbij de wisselwerking tussen …

Bekijk webinar

Microsoft Identity door de jaren: Hoe u uw organisatie up to date kunt houden

We worden door veel organisaties gezien als dé Microsoft Identity sparringpartner. We weten wat er aan komt en we …

Bekijk webinar

Meer webinars bekijken?

Bekijk onze andere webinars op YouTube!

Bekijk webinars

Meer weten?

Wilt u meer weten over de webinars die SCCT organiseerd? Neem dan contact met ons op.

Contact