Klantreferentie: Goflex Group B.V.

We spreken met Fred Richter, CFO van Goflex Group B.V., over zijn ervaringen met SCCT

Eerder werkten we samen met een IT-provider uit Zeist, we hadden een goede relatie. Het was een niet al te grote partij met goede techneuten en helpdesk, voornamelijk op het gebied van laptop- en serverbeheer. Zij werden echter overgenomen door een veel grotere club met logge processen, wat de samenwerking niet ten goede kwam.

Goflex is een kleine partij met niet te veel poespas, maar wel vragen. We hebben overwogen om onder de vlag van de grotere partij mee te blijven draaien, maar zijn uiteindelijk toch op zoek gegaan naar een nieuwe, meer flexibele partner om mee samen te werken.

Over Goflex

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek. In samenwerking met het ROC en onze opdrachtgevers leiden we jongeren op voor een toekomstige carrière in een technische richting. Opleiden doen we op MBO/MBO+ niveau volgens de beroeps begeleidende leerweg. Leren en werken tegelijk dus.

“Dit kunnen we, als je meer wilt zoeken we een oplossing”

Begin 2020 zijn we in contact gekomen met SCCT. We werden op hen geattendeerd door een kennis. We hebben hen onze problemen voorgelegd en Carlo Schaeffer, Managing Partner bij SCCT, heeft toen een mooie oplossing gepresenteerd.

Tot op heden zijn we erg positief over de samenwerking met SCCT. Het is een kleine organisatie met een grote know how. Geen poespas; dit kunnen we, als je meer wilt dan zoeken we een oplossing. Ze zijn “dedicated” de lijntjes zijn kort en de communicatie transparant. Kortom, voor ons een fijne partij om mee samen te werken.

Tijdens de verhuizing van onze data en applicaties naar de omgeving die SCCT biedt kregen we een dedicated consultant toegewezen. Door de hulp van Rob Bethbeder, onze dedicated consultant, werden problemen snel opgelost. Hij heeft veel kennis, kan goed anticiperen en schakelt snel. Wij zijn erg tevreden!

“Tot aan de andere kant, in SCCT land”

Afgelopen juli ging Goflex live in de nieuwe omgeving. Om dit te vieren liet SCCT gebak langsbrengen bij verschillende locaties. Een hele leuke actie die echt hun betrokkenheid toont.

Zelf hebben we bij Goflex intern verschillende nieuwsbrieven verstuurd. Zo namen we het personeel mee in de veranderingen en verwachtingen die we als bedrijf hadden onder de slogan “Tot aan de andere kant, in SCCT land”.

Goflex maakt gebruik van de Microsoft 365 suite. Alle pc’s en laptops zijn door middel van Microsoft Intune en Windows Autopilot voorzien van de gewenste applicaties en configuratie. Office 365 wordt gebruikt voor de afhandeling van de e-mail, samenwerken in Microsoft Teams en data-opslag middels OneDrive en SharePoint.