Lightweight Identity Synchronization Solution

Meerdere keren dezelfde gegevens invoeren wil niemand. Het komt in de praktijk alleen nog te vaak voor dat een HR collega een nieuwe medewerker invoert in een HRM-pakket en dat de servicedesk vervolgens met dezelfde gegevens een account moet aanmaken in Active Directory. Dubbel werk, toch? Ditzelfde proces gebeurd ook wanneer iemand uit dienst gaat en dan hebben we het nog niet gehad over mutaties die ook nog plaats kunnen vinden.

Om deze reden hebben wij een oplossing ontwikkelt voor het automatisch aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikersaccounts. Wij hebben de focus van het door ons ontwikkelde product gelegd op de synchronisatie tussen het bron- en doelsysteem. Waar nodig hebben we intelligentie toegevoegd voor de vertaling van deze informatie. Privacy is gewaarborgd, je voorkomt typefouten en de systemen zijn altijd actueel, accuraat en gelijk.

De naam van deze oplossing is: LISS

De voordelen van LISS op een rijtje

  • De HRM en IT afdeling werken moeiteloos samen op het vlak van medewerker aanmaken, mutaties en weer verwijderen.
  • (Azure) Active Directory is altijd actueel en heeft geen sychronisatie-achterstand.
  • Nieuwe accounts zijn na aanmaak direct toegankelijk en te gebruiken
  • Meer controle en dus veiligheid in je netwerk en naar applicaties toe

Powershell

LISS is een met PowerShell gemaakte oplossing. Door geen eigen database te gebruiken wordt het beheer verminderd en een veilige opzet gerealiseerd, er wordt immers geen data opgeslagen. U profiteert van een standaard oplossing zodat weinig maatwerk nodig is. Tegelijk is LISS is modulair opgebouwd waardoor ook uw HR systeem passend kan worden gemaakt. Wilt u een specifiek attribuut terug laten synchroniseren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

De oplossing kan bij u in het datacenter, in Microsoft Azure of bij SCCT worden geïnstalleerd. Zo houdt u zelf maximaal de controle. Uiteraard horen logging en email-notificaties bij de eindoplossing zodat u volledig ontzorgt wordt.

Hoe is het support geregeld?

Software is altijd in beweging. Zo zijn wij  continu aan het door ontwikkelen, innoveren en verbeteren. Ook bedrijven zijn altijd in beweging. Als uw wenst aanpast, wilt u niet naar de oplossing hoeven om te kijken. Om dit te bewerkstellingen kunt u gebruik maken van onze support opties. De SCCT | Managed Cloud Services dienstverlening staat op dat moment voor u klaar. Zo kunnen we uw periodiek of op afroep bij staan waar nodig.

Deze klanten gingen u voor

LISS koppelt onder andere met

Waarom SCCT en LISS?

SCCT is de preferred Microsoft Partner op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen. We hebben ons gespecialiseerd in Identity- and Access Management op basis van Microsoft oplossingen. Vanuit deze specialisatie zijn wij bij uitstek de partner voor het implementeren van uw Lightweight Identity Synchornization Solution.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van de door SCCT ontwikkelde Lightweight Identity Synchronization Solution? Of wilt u een referentie spreken om de voordelen van deze oplossing uit de praktijk te horen? Neem dan contact op met uw SCCT contactpersoon. Wij helpen u graag verder!