Solutions

De professionals van SCCT hebben jarenlange ervaring met Microsoft Cloud technologie. Deze technologie biedt u enorm veel kansen. Het kan voorkomen dat standaard Microsoft Cloud technologie niet direct aanpast bij uw bedrijfsprocessen of toepassingen. Dit is de reden dat de professionals van SCCT enkele mooie oplossingen gebouwd hebben.

Zoals u dat van ons gewend bent passen onze professionals altijd Microsoft technologie toe. Ditzelfde geldt voor onze solutions. Met Azure functions, Azure DevOps, API’s, Microsoft Power Platform en Microsoft Power Apps bouwen wij onze solutions.

Lightweight Identity Synchronization Solution

Meerdere keren dezelfde gegevens invoeren wil niemand. Het komt in de praktijk alleen nog te vaak voor dat een HR collega een nieuwe medewerker invoert in een HRM-pakket en dat de servicedesk vervolgens met dezelfde gegevens een account moet aanmaken in Active Directory. Dubbel werk, toch? Ditzelfde proces gebeurd ook wanneer iemand uit dienst gaat en dan hebben we het nog niet gehad over mutaties die ook nog plaats kunnen vinden.

Om deze reden hebben wij een oplossing ontwikkelt voor het automatisch aanmaken, aanpassen en verwijderen van gebruikersaccounts. De naam van deze oplossing is Lightweight Identity Synchronization Solution (LISS).

Andere voorbeelden van onze Solutions

SCCT | GAL

Veel organisaties stellen het gebruik van de Outlook mobile app verplicht. Hierdoor verdwijnt in veel gevallen het gemak van het kunnen doorzoeken van de complete Global Adress List van uw organisatie. Met behulp van het krachtige Microsoft Power Platform en Power Apps hebben de ontwikkelaars van SCCT een vervangende App ontwikkeld.

SCCT | DIBS

Het reserveren van een werkplek is door COVID-19 belangrijk geworden. De ontwikkelaars van SCCT hebben om deze reden een App ontwikkeld die het mogelijk maakt om een werkplek te reserveren bij ons op kantoor. Op deze manier houden we de bezetting op kantoor onder controle.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over onze Solutions? Neem dan contact met ons op.