De Academy van SCCT

De Academy van SCCT zorgt ervoor dat uw professionals op het gewenste niveau komen

Academy

De Academy van SCCT zorgt ervoor dat uw professionals op het gewenste niveau komen met betrekking tot de Microsoft Cloud oplossingen. Van Microsoft Azure tot Office 365 en van Microsoft Intune tot de volledige Microsoft Enterprise Mobility + Security Suite, alles kan bij de SCCT Academy. De MVP’s en Microsoft Certified Trainers van SCCT verzorgen de verschillende trainingen.

We bieden trainingen aan op basis van maatwerk of de “standaard” Microsoft trainingen. Deze laatste variant zal niet geheel “standaard” zijn aangezien onze trainers een bak aan ervaring meebrengen vanuit de praktijk. 

Hybrid Identity Training

Azure Active Directory is Microsoft’s cloud-gebaseerde identiteits- en toegangsoplossing. Het biedt het fundament voor alle Microsoft Cloud-diensten, waaronder Azure en Microsoft Office 365. Bijna al onze klanten hebben echter al jaren een eigen identiteits- en toegangsoplossing: Active Directory. Veel van onze klanten vragen ons op welke manier zij het best de beide oplossingen aan elkaar kunnen koppelen. Dit heet dan Hybrid Identity. In de door SCCT ontwikkelde training nemen we je mee in dit landschap en leer je de juiste keuze te maken in dit complexe en aan verandering onderhevige technologie.

Voorbeelden van Academy

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee je snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. In deze training leer je algemene cloud computing concepten en specifieke Microsoft Azure functies voor het dagelijks beheer van cloudresources. Je krijgt een overzicht van subscriptions, websites, virtual machines, storage, virtual networks, databases en Azure Active Directory in relatie tot Azure implementaties.

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Wil je cloudservices in je organisatie implementeren en beheren? Wil je je kennis op het gebied van cloudfundamentals verdiepen? In deze training verdiep je je in de voor- en nadelen van het gebruiken van cloudservices en het Software as a Service (SaaS) cloudmodel, met een focus op het aanbod van Microsoft 365 cloudservice. Je maakt kennis met Microsoft Azure en onderzoekt de verschillen tussen Microsoft 365 en Office 365. Je leert ook hoe je omgaat met compliance, veiligheid en privacy binnen Microsoft 365. Op deze manier kun je Microsoft 365 optimaal inzetten voor jouw organisatie.

Microsoft Identity Masterclass

Kom ook naar deze masterclass, geschreven en gepresenteerd door John Craddock. Ontdek tijdens deze masterclass hoe de identity oplossingen van Azure Active Directory, on-premises ADFS en Active Directory je kunnen helpen om identiteitssystemen voor de toekomst te bouwen met gebruik van protocollen zoals OpenID Connect en OAuth 2.0. In deze masterclass leer je hoe je authenticatie voor zowel on-premises applicaties als cloud apps regelt. De bron van de identiteit van de gebruikers kan komen van het eigen bedrijfsnetwerk, een Azure AD domein, een partner organisatie en/of een social identity provider zoals Facebook of Google.

Protocol Troubleshoot Masterclass

In een wereld waar digitale transformatie verregaande vormen aanneemt en waar IT overal en nergens beschikbaar is, worden authenticatie en autorisatie de belangrijkste mechanismen om waardevolle IT-componenten te beschermen. Hetgeen jaren geleden voldoende was, is dat vandaag de dag niet meer. Er is een hele wereld buiten de firewall om, waar we mee te maken hebben. De IT-componenten buiten de firewall maken gebruik van zowel consumenten- als werk gerelateerde identiteiten. Enkel en alleen door deze authenticatie- en autorisatie protocollen goed te doorgronden en te begrijpen kan je dit doel bereiken. Kom naar deze 5-daagse Protocol Troubleshoot Masterclass waarin je de problemen leert op te lossen

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Academy mogelijkheden vanuit SCCT? Neem dan contact met ons op.