Per 1 juni jongstleden is Sander Berkouwer door SCCT benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). In de rol van CTO is hij verantwoordelijk voor de technische koers binnen de projecten van SCCT en de innovatieve Cloud oplossingen die wij voor onze klanten bedenken.

“Tijdens mijn afgelopen twee jaar bij SCCT hebben we als team voor onszelf een uitermate succesvol technisch cirkeltje kunnen creëren, waarbij ik als Microsoft MVP in een heel vroeg stadium mag meedenken over strategie en features van producten. Vervolgens spreken we als eersten over deze zaken, waardoor we deze features bij klanten mogen implementeren. Ik deel deze ervaringen op mijn beurt weer met Microsoft, waarbij ik het gevoel heb dat ik meehelp de producten beter te laten aansluiten bij de klantenbehoeften. Met de rol van CTO bij SCCT voel ik me enorm gewaardeerd. Dit is een erg mooie kans om met mijn ervaring en technische bagage richting te mogen geven in de vele innovatieve projecten die we doen. Ook hier kunnen we weer een cirkeltje maken, ditmaal tussen klanten, mijzelf en de directie van SCCT”, aldus een enthousiaste Sander.

Ondanks dat we bij SCCT niet houden van rangen en standen, is Sander zijn benoeming een logische. In de afgelopen twee jaar heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de organisatie en heeft zijn technische kennis veel ingebracht in de mooie projecten die we voor onze klanten mogen uitvoeren.

Wij wensen Sander heel veel succes en plezier toe. We zijn ervan overtuigd dat we met Sander op deze functie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.