We zijn er trots op dat we midden in de community staan. Onze collega’s spreken veelvuldig op evenementen, ze fungeren als experts bij evenementen, we organiseerden eerder dit jaar de Identity Days, de Microsoft Identity Masterclass en we sponsoren evenementen die nauw verbonden zijn aan onze partnerships met Microsoft, Veeam, DataOn en Barracuda.

Dit jaar voegen we een nieuwe dimensie toe aan onze activiteiten. Door onze aanpak zijn onze collega’s erg actief in de community en voor u aanspreekbaar en bereikbaar, bij de bovenstaande evenementen. Dit jaar reizen twee collega’s naar Microsoft Ignite en daar bovenop is onze collega Sander Berkouwer geselecteerd als spreker in Orlando.

Over Microsoft Ignite

Microsoft Ignite is Microsoft’s grootste jaarlijkse IT Pro en Developer evenement in de Verenigde Staten. IT Professionals en software ontwikkelaars worden tijdens dit evenement bijgepraat over de laatste nieuwe ontwikkelingen. Het evenement vindt dit jaar plaats van 24 september tot en met 29 september. Net als vorig jaar is het evenement uitverkocht. Er worden drieëntwintigduizend bezoekers verwacht.

Sander spreekt op woensdag 27 september over de vier meest gemaakte fouten die wij zien bij organisaties, wanneer we hun Active Directory Federation Services (AD FS) en Hybrid Identity implementaties beoordelen en troubleshooten.

Over Sander Berkouwer

Sander is senior consultant. Hij is de afgelopen tien jaar op rij gehuldigd als Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en de afgelopen twee jaar als Veeam Vanguard. Naast kennis delen bij onze klanten en tijdens evenementen geeft hij les als Microsoft Certified Trainer (MCT) en blogt hij op dirteam.com.