SCCT beschikt als Microsoft partner over een brede kennis van Microsoft Technologie. Dit wordt al jaren onderstreept met een flink aantal Microsoft competenties. Met deze competenties onderscheiden wij ons van vele andere Microsoft partners. Het toekennen van een Gold status onderstreept het buitengewoon hoge kennisniveau van SCCT en geeft ons tevens toegang tot een unieke bron van kennis en updates.

De Gold statussen zoals hierboven weergegeven sluiten perfect aan op de dienstverlening die SCCT uw organisatie kan bieden. Naast deze mooie Microsoft competenties hebben we tevens een Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en meerdere Microsoft Certifieer Trainers (MCT) in ons team. Kortom, bij ons bent u verzekerd van de meest up-to-date oplossingen en uitzonderlijke kennis.

Voordeel voor u als klant

Met de juiste ontwikkeling van onze medewerkers kunnen wij uw klantvraag omzetten naar de juiste oplossing. Met de kennis vanuit de Microsoft competenties kunnen we de ideale match tussen techniek en oplossing creëren. Meer weten? Gebruik het contactformulier, stuur ons een bericht of geef ons een belletje.