Per 1 mei is Microsoft MVP Sander Berkouwer gestart bij SCCT. Sander is Microsoft Most Valuable Professional op het gebied van Enterprise Mobility en graag stellen wij hem aan jullie voor.
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken mijzelf aan jullie allen voor te stellen. Mijn naam is Sander Berkouwer, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter in Schiedam. Na vijftien jaar OGD en een verkenning in vogelvlucht bij inovativ, streek ik begin deze maand neer bij SCCT in Leidschendam. Niet elke dag wissel ik dus van werkgever, maar toen ik, voorafgaand aan mijn korte Balkantrip, met Harro en Carlo sprak, voelde het gelijk goed. Een arbeidsovereenkomst per 1 mei was het vruchtbare resultaat.

Ik kon in deze maand direct starten op een geweldige klus in de financiële wereld, die compleet in mijn expertisegebied viel. Tussendoor maakten we op kantoor nog een ontwerp voor een hybride RDS en Azure AD App Proxy-implementatie bij een Internationaal technologiebedrijf en hebben we Hybrid Identity besproken bij een toonaangevende organisatie. Het is me inmiddels meer dan duidelijk: bij SCCT hoef ik me niet te vervelen.

Naast het innovatieve landschap waarin SCCT zich begeeft, stortte ik me op een nieuwe Veeam VMCE-certificering, het vernieuwen van mijn MCSE-certificeringen, het voorbereiden van trainingen, antwoorden op de Microsoft forums en natuurlijk spreken op evenementen. Mijn favoriete hobby’s, waar Harro en Carlo me ruim de tijd en mogelijkheid voor bieden.

Neem voor vragen of interesse in Sander zijn expertise contact met hem op via sander.berkouwer@scct.nl.