SCCT en Exite nodigen je uit voor een kennissessie in Enschede, waarbij we je in 2 uur tijd volledig op de hoogte brengen van de nieuwste updates binnen Dynamics 365 en Power Platform. Maak kennis met productverbeteringen en nieuwe features die jouw organisatie direct kan inzetten. Ben jij erbij op donderdag 6 april?

Twee keer per jaar introduceert Microsoft een karrevracht aan nieuwe features met haar Release Waves. Ook in 2023 brengt Microsoft Release Wave 1 een scala aan nieuwe mogelijkheden naar Dynamics 365 CRM en het Power Platform, zoals AI en uitbreidingen op bestaande features.

Volledig op de hoogte in 2 uur tijd

Veel gebruikers van Dynamics 365 en Power Platform weten niet van het bestaan af van de Release Waves, of ze hebben simpelweg geen zin om de volledige documentatie zelf door te lopen. En dat is zonde, want de nieuwe features haken juist in op actuele trends of zijn het resultaat van vragen vanuit de Microsoft-community.

Wij nemen je daarom op donderdag 6 april mee langs de hoogtepunten van deze golf aan nieuwe features en maken de vertaalslag naar wat ze kunnen betekenen voor jouw organisatie. Daarnaast laten we je in een Tips & Tricks-sessie zien hoe wij Dynamics 365 CRM en Power Platform inzetten bij onze klanten.

Reserveer nu jouw seat!

Ontdek hoe jij Dynamics 365 en Power Platform slimmer kunt gebruiken, en meld je aan voor de sessie via het formulier hieronder.

Programma 6 april

15:00 – 15:15 uur: Inloop
15:15 uur: Introductie
15:30 uur: Sessie 1 – Microsoft Release Wave 1 Highlights
16:15 – 16:30 uur: Pauze
16:30 uur: Sessie 2 – Microsoft Business Apps Tips & Tricks
17:15 – 18:00 uur: Afsluiting en borrel

Locatie:

Exite, Hengelosestraat 501, Enschede

Meld je aan: