Wij zijn ontzettend trots om te mogen aankondigen dat SCCT verder uitbreidt met Digital Solutions: een nog breder dienstenportfolio, veertien nieuwe collega’s die gespecialiseerd zijn in digitale oplossingen én een nieuwe vestiging in het mooie Enschede.

Bredere dienstverlening

Met de komst van Digital Solutions is SCCT een nog completere end-to-end digital partner voor organisaties geworden. Ons doel: een veilige digitale omgeving voor elke organisatie en haar medewerkers, die altijd compliant, efficiënt en up-to-date is.

De digitale transformatie is essentieel voor een toekomstbestendige organisatie. Maar daar hoort ook een goede strategie bij, die je bedrijf niet alleen digitaliseert maar ook transformeert. Om dat te garanderen, is SCCT er van het begin tot het eind bij. Ons portfolio is uitgebreid met onder andere:

  • Digitale transformatie en IT-strategie: SCCT maakt digitaal werken veiliger en makkelijker voor alle medewerkers binnen de organisatie, met een allesomvattende IT-strategie die alle lagen van de organisatie meeneemt.
  • Power BI: data is het nieuwe goud, en met Power BI hebben organisaties voortaan de tool in huis om te gaan delven.
  • Power Platform: voor het automatiseren van digitale processen, het analyseren van data en het ontwikkelen van custom applicaties gebruiken we Power Platform, de suite met low-code tools van Microsoft
  • Azure SQL: binnen Microsoft Azure is Azure SQL de database-engine die databasemanagement volledig automatiseert.
  • Dynamics 365: SCCT zet deze ERP- en CRM-software in om een compleet lead-to-orderproces in te richten.

Landelijke dekking

SCCT volgt een cloud-first, Microsoft-first filosofie, en gaat daarmee verder dan slechts de IT-omgeving van een klant: ook de digitale bedrijfsprocessen kunnen nu worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd. Carlo Schaeffer, CEO van SCCT, is blij met de toevoeging van de nieuwe Digital Solutions-tak: “Wij willen organisaties de kans bieden om relevant te blijven in een wereld die snel verandert. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter bedienen dan voorheen, en kan SCCT zich met recht een end-to-end digital partner noemen.” De nieuwe vestiging in Enschede speelt daar een belangrijke rol in, geeft Schaeffer aan. “We hebben nu een grotere landelijke dekking, waardoor we klanten in het oosten van het land sneller kunnen ondersteunen bij hulpvragen.”

Om het nieuwe SCCT ook visueel te vertegenwoordigen, is vandaag de nieuwe website gelanceerd. Bekijk hier de nieuwe diensten!

SCCT: Jouw end-to-end digital partner.