Vandaag opent SCCT officieel de deuren van haar nieuwe kantoor in de Interstellar Campus in Delft. Eerder deze maand vierden we het éénjarig jubileum als onderdeel van Interstellar. Nu zet SCCT een belangrijke volgende stap in de verregaande samenwerking door samen met Ask Roger! en Pinewood het nieuwe pand in Delft te betrekken.

Samen sterker in één campus

De reden voor de verhuizing is simpel, legt CEO Carlo Schaeffer uit: “We zaten met drie Interstellar-bedrijven uit de regio in drie verschillende panden, die ook nog eens redelijk verouderd waren. Omdat we al steeds vaker de samenwerking opzoeken en regelmatig dezelfde klanten bedienen, was het dus een logische stap om een gedeeld kantoor te openen.”

Iedere organisatie heeft een eigen verdieping in het pand, maar delen faciliteiten om de onderlinge samenwerking zoveel mogelijk te bevorderen. Schaeffer: “De Interstellar Campus heeft inspiratieruimtes waar we samen workshops met klanten doen. Verder organiseren we evenementen en kunnen we met onze gedeelde kennis een nieuwe generatie IT-talenten begeleiden vanuit het pand.”

Officieel openingsfeest in het najaar

Vorige week waren alle SCCT-collega’s zelf aanwezig voor de verhuizing naar de Interstellar Campus. Die werd helemaal zelfstandig uitgevoerd, van inpakken en verhuizen tot het aansluiten van alle apparatuur en het inrichten van de nieuwe werkplekken. En het resultaat mag er zijn. “Alle werkplekken kunnen jaren mee, met elektrische zit-/stabureaus, grote curved schermen en ergonomische bureaustoelen. Daarnaast kan er op verschillende manieren worden gewerkt met partners en klanten”, zegt Schaeffer. “Denk aan speciale ruimtes voor Teams-calls met klanten en collega’s om hybride werken maximaal te kunnen ondersteunen. Verder zijn er concentratieruimtes en een speciaal ingerichte innovatieruimte. Ook de playroom met pooltafel, racesimulator en de flipperkast zijn nu al een hit!”

Het adres van de Interstellar Campus is:

SCCT
Delftechpark 35
2628 XJ Delft

 

Na de zomer organiseren SCCT, Ask Roger! en Pinewood een officieel openingsfeest voor collega’s, partners en klanten.